Biologisch pootgoed bij de Warmoes

De Warmoes ontwikkelt -ondersteund door Velt- een goed adres om je biologische groente- en andere plantjes te kopen. Ze gaan van hun brede assortiment extra plantjes zaaien voor de verkoop.

 

Iedere donderdag geeft de Warmoes op haar website  www.dewarmoes.nl aan welke plantjes er te koop zijn. En trouwens ook welke biologische groenten en fruit. De eerste keer zal plm. de laatste week van maart zijn, voor plantjes van sla, aardbeien en artisjokken. Zet de Warmoes bij je favorieten en kijk regelmatig!

 

Wij als vrijwilligers van Velt regio Nijmegen vinden de Warmoes een goede club. Heel erg passend bij de doelen van Velt en in deze stedelijke regio. Daarom werken we ook samen. De Warmoes heeft als doel biologisch te werken maar kan dat door geldgebrek niet altijd helemaal waarmaken. Ze gebruikten met name niet-biologische potgrond. We hebben hen ondersteund om ook die laatste eco-stap te zetten. O.a. door een inkoopgroep te organiseren waardoor de hoge vervoerskosten betaalbaarder worden. De plantjes die deze maand in de verkoop komen zijn nu al gezaaid en zitten in niet-biologische potgrond.